Uniu-vos a la revolució mòbil tot adquirint un nom de domini .mobi o centralitzeu les vostres activitats en xarxes socials amb un domini .im.

Carlow, Irlanda – 23 de setembre de 2009 – Blacknight Solutions, el proveïdor d’hostatge i registre de dominis més ben valorat i de més ràpid creixement a Irlanda, ha llançat una campanya de venda a nivell mundial dels noms de domini .mobi i .im. Gràcies als seus preus inigualables, les empreses i els particulars podran deixar la seva empremta a la xarxa mòbil.

Durant un període limitat de temps, els clients podran registrar un domini .mobi per només €6,75 – el preu més baix que es pot trobar avui a la xarxa. També podran registrar el nom de domini .im nou de trinca per només €4,95 – la qual cosa suposa un gran estalvi si ho comparem amb els preus actuals, que estan prop dels  €45.

Els dominis .mobi són ideals per a empreses que vulguin ampliar la seva presencia al món mòbil – de llarg el sector de més ràpid creixement a la xarxa. El domini .mobi us permetrà de concentrar els telèfons d’iPhone, Blackberry i Google Android i molt més. Amb una extensió .mobi, fàcilment podreu mantenir la vostra web mòbil separada de les vostres operacions principals a la xarxa.

“Estem veient molts usos innovadors del domini .mobi entre els nostres clients,” va dir Michele Neylon, fundador i Director General de Blacknight. “Des de pagines web dedicades a la xarxa mòbil fins companyies totalment web 2.0, ens ha sorprès el que la gent ha estat capaç de fer amb els dominis .mobi.”

A més a més de la gran campanya de venda de .mobi, Blacknight també està duent a terme una campanya especial de venda de dominis .im, que són ideals per crear una targeta de visita virtual o per crear un espai per tenir fàcil accés a tots els vostres perfils en xarxes socials virtuals.

“Molta gent està utilitzant dominis .im per centralitzar tots els seus perfils en xarxes socials de manera que, en lloc de dir a tots els coneguts que us visitin a Twitter, Facebook, Instant Messenger, etc.” va dir el Sr. Neylon “L’únic que heu de fer és donar-los la vostra adreça .im i allà hi trobaran enllaços a totes les vostres activitats virtuals.”

Blacknight s’està convertint ràpidament en una de les empreses líder en allotjament de pagines web i de registre de dominis -en expansió al mercat europeu. Se’ls va concedir recentment l’homologació ICANN, que els ha permès d’expandir-se en altres espais de noms de dominis.

“El nostre objectiu sempre ha estat proporcionar el millor servei d’atenció al client a un preu assequible,” va dir el Sr. Neylon. “Si teniu algun problema, sempre us podeu posar en contacte amb nosaltres, que estarem encantats d’ajudar-vos. Hem invertit en un gran servei d’atenció al client – perquè, al cap i a la fi, això és el que importa.”

El preu de venda de .mobi en altres divises (segons  els tipus de canvi del dia 20 de setembre de 2009):

€6,75/$9,91 USD/£6,11

El preu de venda en altres divises (segons els tipus de canvi del dia 20 de setembre de 2009):

€4,95/$7,27 USD/£4,48

Sobre Blacknight

Fundada l’any 2003, Blacknight Internet Solutions Ltd (Blacknight) és una empresa 100% irlandesa especialitzada en atendre les necessitats d’allotjament i d’establiment conjunt de les empreses, grans i petites, a nivell mundial.

Blacknight s’està convertint en l’empresa líder en registre de dominis al mercat europeu, i va obtenir l’homologació ICANN l’any passat, la qual cosa els permet d’oferir al seus clients un significatiu estalvi de preu.

Els servidors de Blacknight es troben a Dublín, a dos dels principals centres de dades d’Irlanda. Està creixent a pas de gegant amb desenes de milers de dominis allotjats als seus servidors. Proporcionen un servei de confiança recolzat per un servei d’atenció incomparable en qualsevol altre proveïdor del sector.

Informació de contacte per a la premsa:
marketing@blacknight.com
Michele Neylon
Director General
Blacknight Internet Solutions Ltd
Unit 12A
Barrowside Business Park
Sleaty Road
Graiguecullen
Carlow
Irlanda

Int.: +353 (0)59 9183072
Regne Unit: +44 (0)844 484 9361
EUA: +1 213-233-1612

Search for your perfect domain name...